keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

1.4.2009 Kevät

Nyt se on virallisesti täällä: KEVÄT !

Ja ihan sama, mitä lämpömittari sanoo tai mitä taivas puskee, EVVK (!), kevät on NYT ja sillä sipuli ! Eli talvitakit, X kpl, on tuuletettu ja odottavat pussitusta ja siirtoa kesäteloille. Talvisimmat saappaat on huollettu ja pakattu laatikkoon ja niin ikään siirretty pois silmistä ja jaloista.

Sitten. Onhan se kiljuva vääryys, että hormonien heittely niinkin lyhyen ajan sisällä kuin kuukauden aikana aiheuttaa naisille ja sitä kautta välillisesti myös miehille kohtuutonta haittaa ja harmia. Ja monta kertaa vuodessa ! Jatkuvasti suorastaan. Sen voi näistäkin jupinoista helposti nähdä, missä kuun vaiheessa ollaan menossa. Juttujen taso kärsii huomattavasti riippuen siitä, ollaanko hormonikelkassa menossa ylämäkeä vai luistellaanko alaspäin. En ole ollenkaan tyytyväinen vallitsevaan tilaan ! Mihin tästä voi valittaa ?!

Loppuun aprillipäivän kysymys:

(!) , (i) vai (I) ?

2 kommenttia:

Sola kirjoitti...

Niin ne hormonit. Tässä pms:n kourissa kärvistelen. Joku onkin saanut kärsiä. Mutta se ansaitseekin kaiken kärsimyksen. Prkl. Kevättä odotellessa. Grr.

(I)???

justiina kirjoitti...

Hihih...hassua, Sola.

Mun elämää 'vaikeuttaa' hormonikierukka, jonka kanssa ei tiedä, missä mennään, kun kaikki kuukaudet ovat ns. tipattomia ;-) Nämä oireet vain putkahtelevat esiin säännöllisen epäsäännöllisesti eikä niitä voi mitenkään ennakoida. Yhtä äkkiä vain huomaa, että kaikki ja jokainen ärsyttää. Ei jaksaisi, mutta minkäs teet...

Vastaus 'kymysykseen':
oikeaa vastausta ei ole, kauneus on katsojan silmässä ;-)