sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

26.4.2009 Hauska ilta

*haukotus* Väsynyt, mutta varsin tyytyväinen.

Oli mukavaa. Hauskaa seuraa, suussasulavaa ruokaa ja hillitysti juomaa. Taustalla kevyttä musiikkia. Naurua, naurua ja naurua.

Hauska oli nähdä tuttuja pitkästä aikaa. Aika tosiaan menee ällistyttävän nopeasti... Päivitettiin omat ja poissaolevien kuulumiset. Katseltiin jopa vähän valokuvia. Aika rientää niissäkin... Lapsista on kasvanut aikuisia, joilla on jo omia lapsia.

Yhden hetken mietin kaiken sen naurun keskellä, josko kaivaisin kännykkäni viimeisestä hännän nipukasta sen yhden puhelinnumeron, mutten sitä kuitenkaan tehnyt. Se ei olisi ollut missään nimessä järkevää. Ja mitäköhän hittoa sekin olisi poikinut, en uskalla edes miettiä. Parempi näin tällä hetkellä, huomenna toisin.

Kynsiäni en päässyt esittelemään, mutta väliäkös tuolla. Toisella kertaa sitten, paremmalla ajalla. Joka oli tehnyt tepposet, kääntänyt asiat päälaelleen.

Huomasin, että siinä 'jengissä' oli tapahtunut muodonmuutos. Minun hyväkseni. Kaikki muut keski-ikäiset naiset olivat keski-ikäistyneet keskivartalon kohdalta paitsi minä, jolle oli käynyt vastakkainen ilmiö. Hmmm... Hyvä minä. Kerrankin näin päin. Ja jos ei nyt rasvaisesta ankasta ihan joutsenta ollut 'kuoriutunutkaan', niin ihan mukiinmenevä kottarainen kumminkin !

Pääkään ei ole sen sekaisempi kuin normaalistikaan, joten huomisen ei pitäisi tuottaa tuskaa. Vaikka mistä sen vielä tietää...

Hyvät yöt ja kauniit unet !

Ei kommentteja: