tiistai 21. huhtikuuta 2009

Valmistautumista

Aloitin sen jo tänään, hyvissäajoin.

Eipä varmaan kannattaisi kovin paljon hehkuttaa, ettei kohtalo kampita Caius Flussaviruksella tai muulla mukavalla, mutta tarkoitukseni olisi mennä tapaamaan vanhoja, suorastaan ikivanhoja, tuttuja viikonloppuna.

Eikä siinä kaikki. Olen saanut treffikutsun (ooooo !) samalle illalle. Nii-in. Eli ensin hyvää ruokaa, juomaa ja seuraa alkuillalle ja sitten toivonmukaan vielä parempaa seuraa loppuillalle ja ehkä ensimmäisille tunneille sunnuntainakin. Alkuilta on jo varma, mutta loppuiltaa ei ole vielä lyöty lukkoon. Tai siis minä en ole. Vastapuoli on enemmän kuin innoissaan, mutta minä epäröin vielä.

Aloitin kuitenkin jo lauantain lähtölaskennan tekemällä poistoja ja vaihtamalla uutta väriä. Poistin tarpeetonta aluskasvillisuutta ja lakkasin kynteni HOPEALAKALLA !! Juu... :-) Mutta vaikka itse sanonkin, niin nyt kynteni ovat todella upeat ! Pitkät, mutteivät liian pitkät, ja hyvin muotoillut. Ja siististi lakatut. Myös päällyslakalla. (Tuttavani luuli niitä rakennekynsiksi, vaikka ihan luomua ovat !)

Hiuksia pesen vielä ennen lauantaita erittäin hennosti sävyttävällä shampoolla, jotta niihin tulisi se oikea elävyys ja kiilto. Ja pehmeys. Ja hampaat saavat R.O.C.S. -käsittelyä edelleenkin.

Ja illalla sitten luen kaikki madonluvut, jotta lauantaina olisi kaunis ja lämmin sää. Ja paljon mielenkiintoisia ihmisiä liikenteessä. Minun lisäkseni ;-)

2 kommenttia:

Tavallinen Virtanen kirjoitti...

Täti Justiina,
Tilaan kuvan kynsistäsi sähköpostiosoitteeseeni.
Setä Virtanen

justiina kirjoitti...

Setä, Sinä senkin perv... :-)

Vai, vielä kuvan kynsistäni ! Eihän Sinulle sitten jää mitään mielikuviteltavaksi. Mutta en yhtään ihmettele, että niitä 'himoitset'. Ovatkin täydelliset mm. rapsutteluun, mutta eivät estä muuta käsityöskentelyä. Ja vielä niin säihkyvän kauniit, mutta silti hillityt ja tyylikkäät...