keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Vapun valmistelua

Jotta mitään ei vain jäisi viime tippaan...

Koneellinen pyykkejä valmistunee puolen tunnin kuluttua ja ei muuta kuin hyvä kierros uusiksi. Huomasin, että yhdellä vapunviettäjällä ei ole tarpeeksi pikkuhousuja. Nyrkkipyykissä tietysti saisin muutamat hätäapupikkarit viikonlopuksi, mutta se nyt on sama pestä isompikin satsi samoilla saranoilla, joten tulee piiiitkä vapun aatonaatto Zustiinalle...

Sitten on vielä korvat ompelematta. Juu, ei ole painijoita, joilta pitäisi lehtiä kuroa umpeen. Kyse on naamiaispuvusta. Häntä on ja muut tilpehöörit, mutta korvia uupuu. Miu....

Vaatekasoja on siellä sun täällä, samoin kenkiä. Erikoisherkut ja viinit on kaivettu kellarista. Kylmäkallet on pakkasessa. Kauppareissu saa jäädä huomiseen. Bikinit ja muut uima- ja pesuvermeet on kaikki omissa kasseissaan. Pelit ja kirjat on valittu. Tällä kerralla mukaan pääsevät unilelut on arvottu kertaan jos toiseenkin virallisten valvojien kypsyneiden katseiden alla. Kortsut on pakattu. Lääkkeitä on varattu noin Farmaca Fennicallinen kaikkien mahdollisten ja mahdottomienkin tautien varalta, joten siitä vaan sikainfluenssa tervetuloa, meille et mahda mitään.

Mitäköhän on unohtunut...? Ai niin. Aurinkolasit. Entäs suojakertoimet... pakko hakea heti, muuten ne unohtuvat taatusti. Ja kamera ! No niin, johan alkaa löytyä... Ei hitto, miksen tehnyt sitä listaa, jota vuosikausia käytin. Ei varmasti unohtunut mitään. Kotiin ei jäänyt todellakaan MITÄÄN. KAIKKI oli mukana. Vanhemmiten onneksi viisastuu... Ja rahalla saa ja hevosella pääsee ! Suomessahan sitä vain ollaan.

Lasi punaviiniä voisi olla nyt paikallaan... Rasittavaa tämä miettiminen. Niin, ja sitten se kysymys: mikä yllämainituista tavaroista ei kuulu joukkoon ?

Ei kommentteja: