keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Chat

Ai, että se on kyllä sitten kiva, sitten niin...

Näin vanhastakin, siis. Aattele. Pomo ei huomaa mitään, vaikka suunnilleen vieressä seisoo, että siellä tehdäänkin jotain ihan muuta kuin töitä. Katsoo vain tyytyväisenä ja nyökyttelee, että "siellä se ahkera muurahainen innokkaana näpyttelee töitään". Hahaa ! Väärin, tule sinäkin 2000-luvulle, luuseri ! Tai älä tule, niin saadaan me muut olla rauhassa.

Nykyään, kun näytöt, siis ne työpaikalla olevat, ovat niin hervottoman kokoisia, niin niihin mahtuu useampikin selain auki yhtä aikaa. Kyllä niin vaan sujuu työhommat toisella kädellä, kun toisella hoitaa henkilökohtaista PR-toimintaa. Ja kun puhelinkin on nykyään luureina päässä, ei tarvita kättä enää siihenkään hommaan.

Chattejakin voi olla useampia auki samalla kertaa. Tämä kyllä sotii henkilökohtaisia periaatteitani vastaan. Se on typerää ja epäkohteliasta. Ethän puhu kahteen puhelimeenkaan yhtä aikaa, miksi siis chattailisit kahden kanssa päällekkäin. Tai siis toivottavasti et puhu.

Eilen kyllä olin ensimmäistä kertaa kahden miehen kanssa. Siis puhelimessa. Aina oppii ja tuo oli hauskaa. Olin kuin voileipä, jolla on voita, tai marmeladia, molemmilla puolilla. Mmmmm.... Välillä piti kyllä muistuttaa miehille, että mennäänpäs asiaan, kun meinasivat ruveta juoruilemaan. Niin, että kyllä sitä miehetkin...

Niin. Oli hyvä chat-päivä ja vielä näyttäisi hetken jatkuvan...

Ei kommentteja: