tiistai 21. huhtikuuta 2009

Slurps...


Peter Krause... mmmmmm.......
Mikä tässä miehessä on se, joka vetää puoleensa kuin magneetti kompassineulaa ?
Oikeasti hänessä on monta asiaa, jotka eivät yleensä kolahda Justiinaan. Yksi niistä on ruskeat silmät. Pätee sekä miehiin että naisiin. Mutta Peterillä ne eivät olekaan niin ruskeat...
Sänki. Okei. Sänki voi olla seksikkään näköinen, mutta se valitettavasti kuorii Justiinan herkän hipiän eikä muutenkaan tunnu mukavalta... hmmm... herkissä kohdissa nahkaa.
Hiukset. No, joo... Eivät ne nyt ihan mahdottomat ole, mutta ei sitten yhtään pidemmät enää !
Karvaisuus. Tästä kuvasta sitä on mahdoton todeta, mutta olen nähnyt kuvan, jossa Peterillä ei ole paitaa. Äh... vähän liian karvainen minun makuuni. Mutta jos on ihan pakko, niin voin joustaa ;-)
Paino. Elo Paino. Pikkasen saisi olla massaa enemmän... Eihän Peter nyt mikään pulkannaru tai sen narun varjo ole, mutta silti olisi mielestäni miehekkäämpi, jos olisi pikkasen 'skrodimpi'. Toisaalta se ei ehkä sopisi hänelle... muille kylläkin.
Pituus. Nettitietojen (ja silmämääräisten havaintojen) perusteella hän on 185 cm eli aavistuksen liian pitkä, jotta olisi täydellinen. Ei kuitenkaan ole karsiva tekijä, mutta tuollaista alle 180 cm (n.175 cm) pituista miestä on helpompi suudella seisten... :-)
No, mikä ihme sitten..?!
Alati nauravat silmät. Valloittava hymy. Kauniit hampaat. Ihana ääni. Hurmaava kokonaisuus.

*huokaus*

2 kommenttia:

Virtanen kirjoitti...

Jes. Mulla on ihan oikeesti mahdollisuus vaikka mihin :-*

justiina kirjoitti...

Hyvä hra V.

Epäilitkö hetkeäkään oikeasti, että Sinulla EI olisi mahdollisuuksia ?? Elämä on täynnä mahdollisuuksia. Niihin pitää osata vain tarttua tarpeeksi päättäväisellä (mutta hellällä) kädellä.