maanantai 16. marraskuuta 2009

Kuumekynnys ylittyi

Kun on poissa muuten pelistä ja elämän ainoa tarkoitus on lepääminen ja kuuman juominen, on päivät saatava kulumaan edes jotenkin. Viihdytinkin itseäni lukemalla blogeja. Kuinkas muutenkaan. Ja jos ei lämpötila päänupissa ollut valmiiksi jo tarpeeksi kohollaan, niin siinä lukiessa se viimeistään nousi sairaisiin lukemiin.

Luulin olevani hankala. Luulin olevani oikukas. Luulin olevani maailmanmestari asioiden monimutkaistamisessa. Luulin, saakeli soikoon, väärin ! En todellakaan ole mitään noista, jos vain blogiteksteissä on edes siteeksi totta. Hiivatti, sentään ! Löysin uusia tuttavuuksi, mutta oli siellä joukossa joku hieman tutumpikin tapaus, jota olen silloin tällöin lueskellut. Ja kyllä maar täti-ihminen yllättyi !

Linkkejä tänne laittamatta (hih hih) voin näin selän takana todeta, että kyllähän kaistapäitä maailmaan mahtuu. Tiedän, että itsellänikin olisi timpurille hommia tuolla yliskamarissa, kun tuuli tuntuu puhaltava läpi melko surutta, mutta kyllä sinne kuitenkin on muutama sahanpuru jäänyt. Ainakin jonnekin nurkkiin ja katveisiin. Nyt huomasin, että on niitä näköjään sellaisia, joilla halli kaikuu tyhjyyttään.

Ja ihan selvyyden vuoksi: on siellä joukossa miehiäkin, jotka ovat osanneet sotkea elämänsä pari- ja muullakin suhderintamalla.. Erästäkin blogistia lukiessani sain lukea tosi kauan, ennen kuin minulle edes selvisi, että hän todellakin on mies. Ja vielä keski-ikäinen mies ! Ei sillä, etteikö vielä häntäkin vanhemmat miehet osaisi sekoittaa pakkaa oikein todella, mutta noin keskimäärin se taitaa kyllä olla nuorempien miesten pahe. Keski-ikäisille miehille tulee tietysti se 5-kympin villitys, mutta sen jälkeen he yleensä muuttuvat rauhallisemmiksi. Ehkä tässä(kin) tapauksessa oli kyse juuri siitä viimeisestä puristuksesta ennen seesteisiä eläkepäiviä. Tai sitten ei. Jotkut eivät rauhoitu ikinä ja se on jotenkin niin noloa katsottavaa. Vanhat miehet viitsivätkin tehdä itsestään narreja.

Juu, juu. Lepo vaan, kaikki pensselisedät ja muut sutijat. Kyllä niitä 'ikinuoria' mummoikäisiä bändäreitä pilkullisissa mekoissaan löytyy tuolta Gebardin keikoilta ihan riittämiin. Ja se jos joku, on 'kauheeta katottavaa'.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"..pensselisedät ja muut sutijat.." :D Hyvä kirjoitus!

justiina kirjoitti...

Kiitos, Niiskunaiivi !

Musta tuntuu, että joku jäi vielä haukkumatta... ;-)

Kuume ei ainakaan tee mua mitenkään kiltimmäksi.

Anonyymi kirjoitti...

Suokaamme kuumeen jatkua, tämä ei-niin-kiltti asenne puree! :) (No en mä siis oikeasti toivo, että kipeänä pysyisit, mutta tiedät mitä tarkoitan :D)

justiina kirjoitti...

Juu, ymmärsin kyllä pointtisi :-)

Kuume todellakin jatkuu vielä. Ja vaikkei jatkuisikaan, niin luulen, ettei se ole edellytys kiukkuiselle asenteelleni ;-)