perjantai 20. marraskuuta 2009

Mmmmmm... !

Kaikki nämä puheet majavista ja kastikkeista tekivät minulle valtaisan nälän.

Tädillä ruuan teko alkaa siten, että ensin otetaan läppäri. Ja uskomatonta, mutta totta. Se löytyi !

Majavakäristys

Majava käristys on herkullinen ja helppo valmistaa.


Tarvitset;
  • Majavaa
  • Silavaa
  • Olutta
  • Valurautapadan tai kattilan
  • Ennakkoluulottomuutta
Tee nuotio ja kuumenna valurautapata kuumaksi, vuole silavasta ohuita, korkeintaan 1 mm paksuja siivuja, lisää siivut pataan. Vuole majavasta ohuita korkeintaan 1 mm paksuja siivuja, lisää siivut pataan. Anna lihojen käristyä padassa, lisää mausteeksi suolaa ja pippuria myllystä. Avaa olut ja lisää pataan vettä siten, että lihat peittyvät, jos raaskit voit myös lorauttaa olutta pataan. Anna lihojen hautua padassa noin 10 -15 min. Lisäkkeenä tarjoa puolukkahilloa ja perunamuusia.

Ja tässä on sinne linkki.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tommosesta en ollu ikään kuullutkaan ennenku luin sun postauksen.. Mistähän löytäis majavan tähän hätään..? :D

justiina kirjoitti...

Aivan, Niiskunaiivi,

Tuli tuo ohje pikkasen yllätyksenä meikäläisellekin. Piruuttani sitä oikeastaan lähdin etsimään, mutta kai sitten tosiaan tuostakin hammasveikosta voi tehdä apetta.

Ai, eikö sinulla polskikaan majavia kotitonttisi järvessä ?
;-)

Niin, ehkä sitä ei ihan S-Marketin pakastealtaasta löydy, mutta Stockmann hankkii sitä sinulle aivan varmasti, jos juttuihin on uskominen. Kannattaa silti varmaan pyytää se otus valmiiksi siivuina ;-)

Henk.koht. majavanhimoni ei kyllä vielä herännyt, mutta jos teet käristyksen, niin tule ihmeessä kertomaan, miltä maistui :-)