lauantai 11. heinäkuuta 2009

11.7.2009 Naapuri

"Rakasta naapuriasi, mutta älä jää kiinni." Selvä.

Tapasin ravintolassa kaverin miehen, joka oli naapurinsa kanssa viihteellä. Moikattiin ja naureskeltiin kaverin miehen kanssa, kun edellisestä törmäyskerrasta samassa kuppilassa ei ole niinkään kauaa. Esitteli minut naapurillensa, joka on siis tavallaan myös minun naapurini. Ei tosin ihan vierestä... mikä on hyvä juttu. Heidän seurassaan oli kaksi naista, joiden kanssa olivat siinä jutustelleet pitkin iltaa.

Kiersin paikan tutkaillen muita tuttuja, mutta kun ketään ei löytynyt enää siinä vaiheessa iltaa, lyöttäydyin juttelemaan Naapurin kanssa. Se, että ne naiset mulkoilivat melko pahasti, ei juurikaan minua haitannut. Nopeat syö hitaat. Naapuri osoittautui varsin hauskaksi tyypiksi sen lisäksi, että oli melkoisen komea vilkkusilmä ja sovittiin 'treffit' läheiseen metsään iltapäiväksi. Heh heh... Pitäisiköhän mennä katsomaan, josko hänet sieltä koiran kanssa löytäisin...?

No, Naapuri alkoi tehdä lähtöä ja kun ei minuakaan enää ravintolaelämä jaksanut innostaa kysyin, mennäänkö yhtä matkaa. Sopi hänelle ja tulimme samalla taksilla kotiin. Hauskaa. Ja jos ei nyt tänään metsästä toisiamme löydetäkään, niin tässä pienessä kylässä ei ole mahdollista olla törmäämättä kaupan kassajonossa. Odotan sitä kohtaamista jo valmiiksi huvittuneena.

Olisikohan nyt tätä lajia viihdettä ollut tarpeeksi...? Ainakin joksikin aikaa.

Ei kommentteja: