torstai 9. heinäkuuta 2009

9.7.2009 Hiljainen armeija

Eräs kirjoittaja 'valitteli' blogissaan, että häneltä häviävät lukijat. Täältä ei, jos tosiaan on laskuriin uskominen. Sillä jos yksi ja sama kävijä käy kymmenenkin kertaa vuorokaudessa (mitä täytyy epäillä tai sitten jossain on jotain outoa) sivullani, niin eri kävijöitä on silloinkin n. 20 kpl. Eli huikea määrä mielestäni.

Toinen seuranta-täppä kertoo, että joku näyttäisi aina olevan paikalla riippumatta siitä, milloin sivua päivitän. Tai sitten tänne on joku muuttanut asumaan.

Täti ei valita. Ei, mutta olisi mielenkiintoista tietää, mitä näistä ajatuksistani ollaan mieltä. Tiedän, mitä muutamat aktiiviset ovat mieltä, kiitos niistä kommenteista heille, mutta mikä ihme saa tämän hiljaisen armeijan lukemaan kirjoituksiani.

En todellakaan ole mitenkään valveutunut päivänpolttavissa asioissa tai muuten erityisen kiinnostunut muusta kuin hengissä ja kutakuinkin järjissä pysymisestä. En edusta mitään erityistä tai erikoista tyylisuuntaa, norminaisen tyylisuuntaa vain. En kirjoita edes seksistä, joka aiheena vetää lukijoita puoleensa ihan eri mittakaavassa. Olen ailahtelevainen: yhtenä päivänä olen yhtä mieltä, toisena jotain ihan muuta. Tänään syleilen koko maailmaa, huomenna vituttaa ihan kaikki.

Kirjeenvaihtokaveri sanoo, että hän tykkää tyylistäni kirjoittaa. Hmmm... no, hän saakin henkilökohtaisempaa postia eikä lue tätä blogia, joten tuo ei kerro minulle mitään. Enkä kyllä mielestäni kirjoita millään erityisellä 'tyylillä'. Kirjoitan vain niin kuin ajattelen. Rakastan kyllä sanoja ja niillä leikkimistä, niiden kääntelyä. Ja kirjoittaminen helpottaa jotain purkautumisen tuskaa. En oikeasti kirjoita kuin itseäni varten, vaikka onhan mukava tietää, että joku näitä lukeekin. Kirjoitan myös sellaisia tekstejä, joita ei lue kuin muutama henkilö, jos hekään.

En ole kalassa tällä postauksella. Enhän itsekään juurikaan kommentoi niissä blogeissa, joita käyn lukemassa, joten mustakylkinen pata tässä vain tilittää. Purkautuu blogiinsa. Ajattelee 'ääneen'.

Käykää siis vain edelleenkin kääntymässä, jos siltä tuntuu. Odotan mielenkiinnolla, milloin 100 000 kävijää menee rikki :-D

Ei kommentteja: