perjantai 10. heinäkuuta 2009

Kielimiehiä

Miesten itsevarmuus on jotenkin niin hellyyttävää. Jokainen kuvittelee olevansa Maailman Paras Rakastaja, Suuri Giacomo Girolamo Casanova tai Hurja Grigori Jefimovitš Rasputin. Ja ne, jotka sitä suureen ääneen mainostavat, ovat valitettavasti sitä hännänhuippua... Sanontakin kertoo, että "joka puhuu paljon, tekee vähän" ja että "hiljaisissa vesissä ne suurimmat kalat kutevat".

Tuli vain mieleen, kun yhdelle tuttavalle oli mies ensitapaamisella kehuskellut olevansa maailman paras ruuanlaittaja ja sitten maailman paras myös "siinä toisessa jutussa". Just. En käsitä, miten kenelläkään voi olla noin paljon pokkaa, että menee tuollaista laukomaan. Mitä, jos ei sitten oikein sujukaan siellä lakanoissa ? Kenen vika se sitten on ? Naisenko, joka on kylmä lahna, suorastaan frigidi ? Vai miehen, jolla on pikkasen liian suuret luulot itsestään ja aivan liian puutteelliset tiedot naisen anatomiasta ?

Onneksi naiset puhuvat nykyään ihan yhtä avoimesti miehistä ja seksistä ja tiettyjen miesten tarjomasta seksistä. Ihan niiden oikeilla nimillä, etu- ja sukunimillä. Ja ottaen huomioon, että Suomi on pieni maa ja kaupunkinsa vielä pienempiä, sana leviää nopeasti ja nämä Joka Naisen Unelmat saavat käydä äkkiä päivittämässä tiedostoihinsa uusimman version ohjelmasta nimeltä Nainen.

Tällainen kehuskelu saa kyllä tädin kulmakarvan (vasemman) kohoamaan epäilevästi sekä aikaan hymähdyksen, jossa on mukana valitettavan paljon kokemustakin. "Ei suuret sanat suuta halkaise."

Vuosia sitten tädin vanha ystävätär oli innokas treffi-palstojen koluaja. Kertoi hauskoja tarinoita ja yllytti tädinkin tekemään profiilin treffipalveluun, jotta tätikin pääsi osaksi näistä hauskuuksista. No, täti yllytyshulluna meni ja teki työtä käskettyä ja johan alkoi sähköiset 'sutinat'. Oli jos jonkinlaista kalastajaa onkensa kanssa apajilla ! Ja kaikkihan olivat juuri näitä "kielimiehiä ;)".

Hyvin sujuu finska, engelska ja sitten se "kansainvälinen ;)"

"Kehuttu on ;)", "Hyväksi on haukuttu ;)" ja "Ei ole vielä kukaan valittanut ;)"

Ja aina tuo hiton ärsyttävä ";)" lopussa ! Lopputulos on kuitenkin kuulemma ollut pikemminkin :( tai :(( tai jopa ;(((

En lähde tässä nyt omia kokemuksiani sen enempää ruotimaan, mutta totta on myös ja etenkin, että "kehumatta paras". Ja "kel' Onni on, se Onnin kätkeköön".

Ei kommentteja: