torstai 1. lokakuuta 2009

1.10.2009 Sälää ja sivalluksia syyskuulta

Tervetuloa, Satu !

~~~~~

Miksi Veetin (ei Kallion, vaan sen karvanpoistoaine-firman) piti lopettaa sen vaaleanturkoosin/sinisen vahan valmistus ? Tai ei sitä mistään päin Suomea enää ainakaan saa. Se on sitä, joka näytti Pepsodent -hammastahnalta ja haisi ihan muovilta. Se on, tai oli, ihan ehdotonta sodassa kainalokarvoja vastaan ! Vaadin sen takaisin.

~~~~~

Minkäköhänlaista olisi olla jonkun salainen rakastajatar ? Sellainen, jota hellittäis ja hemmoteltais ja minä sitten vastavuoroisesti hellisin ja hemmottelisin sitä rakastajaa. Ei taida löytyä tällaista suomalaisista miehistä, joka osaisi homman suuren maailman tyyliin. Vaikka ehkä ne pienemmätkin ympyrät kelpaisivat täällä pienessä, mutta suloisessa Suomessamme.

~~~~~

Olenkohan sittenkin hakoteillä tässä hommassa ? Alan pikkuhiljaa kallistua sille oletukselle, että vähän vanhemmat setämiehet kuten esim. Pensseli-setä ja Meisseli-setä, osaisivat paremmin arvostaa tällaista rehevää, mutta nuorekasta täti-ihmistä. Mutta kun ne nuoremmat ovat niin syötävän murusia. Mmmmm.

~~~~~

Hermanni kirjoitteli Tommy Hellstenin kirjasta 1.9.2009: "Se siinä heitteli mm. jotain sellaista että ihmisten menneisyys usein estää heitä näkemästä muita ihmisiä sellaisina kuin he ovat."

Kuullostaa just tädiltä ! Näin se muuten on. Kun on tarpeeksi monta kusipäätä kohdannut, niin pitää kaikkia muitakin kohtaamiaan henkilöitä potentiaalisina kusipäinä. Harmillista, harmillista.

~~~~~

Pitäisiköhän siirtyä kuuntelemaan Radio Deitä ? Sieltä ei voi tulla mitään sellaista biisiä, joka toisi muistoja mieleen kenestäkään. Vaikeinta on muuten unohtaa tuoksu. Kosketus on hyvä kakkonen, samoin katse ja nauru ovat aika korkealla. Kaikki muu unohtuu nopeammin. Jopa kasvonpiirteet unohtuvat yllättävän nopeasti. Onko siis parempi, ettei edes rakenna niitä muistoja, jos ne jonain päivänä kuitenkin ovat vain taakka ?

~~~~~

Miehet aina valittavat pitkissä suhteissa, ettei seksiä saa tarpeeksi. Vastaus on helppo: suostutelkaa puolisko lapsentekoon. Silloin seksi on takuuvarmaa ainakin yhden viikon aikana mahdollisesti useammankin kuukauden ajan. Paitsi jos tärppää ensimmäisellä kerralla. Silloin hyötysuhde on kyllä aika pieni.

~~~~~

Nauroin ääneni käheäksi ! Jo on kiihkeää meininkiä ruskeakarhujen lemmenleikit: uros toimittaa tehtäväänsä seljässä ja emäntä syö samalla marjoja. Tuntuu tutulta ;-)

~~~~~

Ihanaa ! 1,5 tunniksi suunniteltu palaveri kesti vain 30 min. Jess !

~~~~~

Hmmm. Tädin ryntäät saivat kehut :-D. En ymmärrä miesten tissi-intoa. Ne on tarkoitettu vauvoille ! Pyöreä paketti rasvakudosta hanalla varustettuna. Mikä niissä nyt voi olla niin ihmeellistä ? Se oli kyllä suuri kohteliaisuus ottaen huomioon, että se tuli ns. peppu-mieheltä.

~~~~~

Onko muka olemassa vielä sellaisia kampaajia, jotka suostuvat tekemään pitkähiuksisille naisille sellaisia permanentteja, jotka saavat naiset näyttämään alakuloisilta spanieleilta ?? Hirveää, kammottavaa !

~~~~~

Puhelimessani on numero, jolle ei ole nimeä. Kenenköhän se on ? En kyllä uskalla kokeilla. Eihän sitä koskaan tiedä, kenen numeron olen sinne kiltteyksissäni tallentanut. Huolestuttavaa siltikin.

~~~~~

Se tunne, kun ajattelee jotain ja sitten kouraisee, hyvällä tavalla, vatsanpohjasta. Kun ihan henki salpautuu. Uuuuuuhhhhh !!! "Hei, olen Naima Kiimala, kotoisin Himoisista." Jostain se vain aina lähtee. Menemisistä ja tulemisista, muun muassa.

Ei kommentteja: