torstai 1. lokakuuta 2009

Säteitä ja säätämistä

Huomasin tänään, että syksy on ja talvi on tuloillaan. Aamulla oli ihan oikeaa pakkasta ! Kärpäsenkakki 1,2 asteen edessä ei ollutkaan kärpäsenkakki vaan miinus -merkki. Johan nyt ! Nappasin käsineet mukaani eivätkä olleet yhtään liikaa sen 4 minuutin aikana, jonka olin siirtymätaipaleella kotiovelta bussiin.

Aurinkokin on jo ihan kummallinen. Tai paistaa ties mistä epämääräisestä suunnasta. Ja kulmasta. Tavallisesti lähtiessäni töistä olen voinut vaihtamalla kaistaa, siis kadun puolta, valita, kävelenkö aurinkoisella puolella vaiko varjoisalla puolella. Nyt valintaa ei enää ole. On vain kaksi varjoisaa puolta.

Syksy on aiheuttanut sen, että elämä on mennyt hankalaksi säätämiseksi. En oikein jaksaisi. Poden syysväsymystä, joka parin kuukauden kuluttua vaihtunee joulustressiin. Kiirettä, kuhinaa, painetta sieltä ja täältä, aikatauluja, minuuttiaikatauluja, siirtymätaipaleita, suunnittelua jne. jne. Ja vielä kaikki henkinen paine tähän päälle, joka luo epävarmuutta ja tietämättömyyttä ja sitä kautta toisentyyppistä painetta ja stressiä.

Iik. Ja kääk.

Ei kommentteja: