maanantai 5. lokakuuta 2009

Kylmää ja kuumaa

Elämässä on monia aivan ihastuttavia asioita, kokemuksia lähinnä. Niitä voi listata monella tavalla. Tässä tädin aivan sattumanvarainen lista mukavista asioista.

1) Seksi. Tämä EI ole nro 1 missään muussa kategoriassa kuin siinä, mikä on mukavinta, mitä tehdään (useimmiten) ilman housuja.

2) Laitesukellus. Parasta, mitä voi tehdä (useimmiten) housut jalassa.

3) Synnytys. Kokonaisvaltaisesti parhaimmat kokemukseni, joissa sekoittui jännitystä, iloa, tuskaa, rakkautta, pelkoa, odotusta ja kaikkia mahdollisia tunteita, mitä kuvitella saattaa.

4) Sauna. Puilla lämmitetty ihana löyly. Ikkuna raollaan, josta tulee viileän ja pimeän syysillan raikasta ilmaa kasvoille, kun jalkaterät nauttivat samaan aikaan lämmöstä ja josta kuuluu sateen verkkainen ropina haavanlehtiin.

5) Uni. Sänky, jossa on täydellinen kovahko patja, puhtaat lakanat, neljä tyynyä, kevyt peitto ja lisäksi viileä, hiljainen ja pimeä huone, jossa uni on syvää ja levollista.

6) Nauru. Kun en enää naura, kuolen.

Listasta näyttäisi tulevan loputon, jos lisään siihen vielä musiikin, viinin, ruuan, liikunnan, lukemisen, kirjoittamisen, lapset... Lista on loputon.

Ei kommentteja: