torstai 29. lokakuuta 2009

29.10.2009 Napista-asiaa

Näin kansainvälisellä nappi-viikolla... no, ei. Ei ole mikään nappi-viikko, mutta oliSvoinut olla, sillä niin paljon ovat napit olleet nyt tapetilla.

Avonaiset napit. Itsestään aukenevat napit. Irtoilevat napit. Hävinneet napit. Nöpöttävät napit. Napittomuus.

Puserossa avonainen nappi voi aiheuttaa hämmennystä. Onko se auki tarkoituksella vai onko se auennut vahingossa ? Tädillä on näitä molempia, riippuen tilanteesta. Sellainen avonainen nappi, josta ei ihan selkeästi näy mitään, mutta josta saattaisi nähdä, jos saisi paidan omistajan kääntymään tai kumartumaan tai muuten muuttamaan asentoa, on varmasti se kiusaavin ja samalla seksikkäin. Siis NAISELLA. Miehellä yksikin avoin nappi liikaa saattaa olla se juttu, joka latistaa tunnelman, joten pitäkäähän, herrat, huolta napeistanne. Ja naistennekin napeista.

Nöpöttävät napit, juu nou, saattavat olla todella kiusallinen ongelma. Se vie lähes poikkeuksetta vastapelurin, miespuolisen sellaisen, huomion ihan toisaalle. Katse lasittuu kaukaisuuteen tai pahimmassa tapauksessa jähmettyy tuijottamaan kiellettyä katselualuetta. Yritä siinä nyt sitten hakea katsekontaktia, jotta voisit mulkoilulla viestittää tyypille, että "Asiaan, pahvi !" Sinkkuelämässä esiteltiin sellaisia muovi'nappeja'. Olisiko olemassa kenties jotain vastaavia anti-sellaisia ? Joskus voisi olla tarvetta.

Irronneet napit ovat rasittavia. Ne pitäisi päästä ompelemaan takaisin kiinni heti tai sitten se jää tekemättä kokonaan. Se on nähty. Irtonaisia nappeja pyörii siellä ja täällä eikä kukaan tiedä, mistä ne ovat irronneet. Pitäisi pitää sellainen nappi-savotta -päivä ja kerätä kaikki irtonapit ja selvittää, mistä ne ovat irronneet ja saman tien TEHDÄ NIILLE JOTAIN. Nytkin on tädin pöksyissä kohta, mistä on irronnut nappi. Onneksi se on melko merkityksetön kohta, toinen takataskun nappi on irti, eikä se kiinnitä kenenkään huomiota. Ja housutkin pysyvät jalassa puuttuvasta napista huolimatta.

Itsestään aukeilevat napit. Mikä ettei. Sopii tädille. Mainiosti.

Ei kommentteja: