torstai 15. lokakuuta 2009

Anal_4-3

Siis olihan ihan perseestä, suoraan sanottuna ! Yli 30 euroa Kankkulan kapiseen kaivoon !

Miten helvetissä noi Särpät perkeleet voivatkin olla niin äärimmäisen surkeita ?!? Tässä kohtaa loppuu mun käsityskyky ihan kokonaan. Tollasta saatanan sähellystä näkee 1. luokkalaisten liikuntatunnilla. Ei pitäisi enää isojen miesten sarjassa. Ja vittu, niille vielä maksetaan siitä !!

Eikä olleet 'Pedot' (vittu joo, tosi 'pelottavia' mirrejä, "hui") yhtään sen parempia, jos eivät ton enempää pystyneet niitä Pohjoisen 'vikkeläkinttuja' rökittämään. Oli se vaan sellaista "täit tervassa perse edellä" -meininkiä koko helvetin matsi. Vituttaa, kun tulikin tuhlattua raskaalla työllä ansaittuja rahoja moiseen paskaan. En taatusti ihan heti uudestaan eksy 'Petoluolaan'.

Ja kun nyt aloitin, niin haukunpa samalla sen 'Punakoneen' läskiperse 'tsiirliideritkin'. Jumalauta, ne lehmänpuolikkaat ovat puolet tai vähemmänkin tädin iästä, mutta niin vaan ainakin vartalon puolesta olisin uponnut kuin väärä raha siinä porukassa eikä kukaan olisi huomannut mitään. No, rintoja olisi ollut vähän enemmän kuin niillä pikkutisseillä, mutta perseessä, mahassa ja reisissä ne 'tytöt' kyllä voittivat tädin ihan kirkkaasti.

Kiitti vitusti HIFK ja anteeksi.

Ei kommentteja: