sunnuntai 30. elokuuta 2009

Justiina Blogistanian ihmemaassa

Seuraan aika montaa blogia. Toiset ovat rakkaampia kuin toiset. Osaa seuraan henkeä pidätellen, paria eläen hengessä mukana. Joissain henki selvästikin haiskahtaa, muutamat vaikuttavat hengettömiltä. Omiani kirjoitan hengenlähtö lähellä :-) No, en sentään.

Mutta on tämä Blogistania ihmeellinen paikka, täytyy ihmetellä. Joistain kirjoittajista tietää hieman enemmän. Joistain haluaisi tietää hieman enemmän. Osan tietää olevan pelkkää palturia. Kaksi blogia muodostavat hauskan parin. Minä luen sinun blogia, joka luet hänen blogia, kun hän puolestaan lukee sen blogia, joka lukee minun blogia. Ympyrä on 'sulki'.

Blogeja on ihastuttavan erilaisia. Yllätän itseni lukemasta mitä ihmeellisempien ihmisten mitä uskomattomampia tarinoita mitä käsittämättömimmistä elämistä. Salatuista sellaisista, mutta myös ällistyttävän avoimistakin. Täällä Blogistaniassahan voit kertoa kaikki salaisuutesi, fantasiasi, perversiosi ja syntisi aivan huoletta. Kukaan ei sinua kuitenkaan tunne tai tunnista. Vai tunnistaako..? Blogistaniassa voit tyydyttää tarpeesi päästä kertomaan (näennäisen) anonyymisti sen, mitä muuten et uskalla paljastaa. Täällä voit huoletta elää kaksois- ellet peräti kolmoiselämää.

Juicen ajatusta mukaillen: sais nyt eletyksi edes tämän yhden elämän. Oikean Elämän.

Ei kommentteja: