keskiviikko 26. elokuuta 2009

testausta

On mielenkiintoista kirjoittaa viestejä tulevaisuuteen ja katsoa, toteutuvatko ne.

*****

14.10.2009
Jipiiiii, huomenna mennään ! Pääsee vähän eroon arjesta. Toivottavasti siellä on lämmintä. Pitäisi ainakin kaiken järjen mukaan olla. Ihanaa lepoa ja rauhaa. Rentoa yhdessäoloa...

5.12.2009
Ihana lumisade alkoi heti aamusta. Toivottavasti tämä lumi kestäisi jouluun. Se taitaa olla kyllä turha toivo. No, ainakin itsenäisyyspäiväksi on tiedossa lumisotaa. Ai, niin. Arvasin oikein: niille tulee vauva. Kesän kynnyksellä sen pitäisi syntyä. Hassua. Toivottavasti kaikki menee hyvin.

30.12.2009
Hmmm... 'Vuosipäivä'. Just joo... Harmi, että kävi niin kuin kävi. Olin idiootti, mutta minkäs teet. Ai, vitsi. Raketit on ostamatta.

14.2.2010
Sain ystävänpäivätervehdyksen häneltä. Olipas kiva juttu. Hitto, siitäkin on jo aikaa. Ja luulin silloin, etten pääse ikinä yli. No, sellaista se elämä on. Toivottavasti heillä on kaikki ok...

29.4.2010
Piru vieköön ! Ovat luvanneet tosi kylmää vapuksi. Höh. Olen aikaisempinakin vuosina saanut ekat rajat vappuna ja aion saada ne myös tänä vappuna, joten tulkoon vaikka pikku-ukkoja tai vihaisia ämmiä taivaalta: tämä tyttö ottaa aurinkoa ! Uusissa biksuissa ;-)

*****

Tämähän on lystiä !

Ei kommentteja: