lauantai 29. elokuuta 2009

"Uimassa"

Ei. Kyllä minä olin ihan uimassa. Taas pitkästä aikaa ja ihanaa oli. Varmasti ensimmäistä kertaa pariin vuoteen en polkiessani vettä miettinyt joka toisella polkaisulla, kuinka paljon nytkin olen jo kuluttanut kaloreita ja kuinka koko ajan laihdun ja tulen paremman näköiseksi. Hitto ! Tästä kun vielä tulen paremman näköiseksi, niin aiheutan kaaoksen ! Tänään kaikki oli puhdasta liikunnan iloa, koska silmäniloakin oli harmittavan vähän paikalla.

Uimahalleihin kannattaa mennä, siis naisen, lauantaisin aamupäivällä. Silloin halli on täynnä isiä pienten lastensa kanssa, kun äidit tekevät lauantaiostoksia ja siivoavat apinan raivolla. Isät ja lapset tungetaan ulos talosta ja minnekäs muualle he menevät kuin uimahalleihin. Nyt olin myöhässä eikä porukkaa ollut enää juuri nimeksikään. Tai ei ainakaan oikeanlaista porukkaa.

Miksi sitten pienten lasten isät ovat tällaisille täti-ihmisille oikea kohderyhmä ? No, siksi tietysti, kun perheessä, jossa on pieniä lapsia, on väsyneitä äitejä eikä väsyneitä äitejä kiinnosta seksi. Ja kun miehiä kiinnostaa seksi aina riippumatta siitä, ovatko he väsyneitä vaiko eivät, niin siinähän se yhtälö on. Mikä onkaan siis otollisempi kohde kuin pienten lasten seksinnälkäiset isät ? Pistämätöntä naisen logiikkaa. Täti on hyvä.

No, kun sillä silmällä en voinut ketään katsella, niin katselin sitten muuten vain. Ja tein todella lohdullisia havaintoja näin naisen kannalta katsottuna. Vertailin näet miehiä ja naisia. Eri ikäisiä ja eri kokoisia.

Mutta ensiksi pikku vinkki naisille. Kaikenikäisille. Käyttäkää, hyvät siskot, kunnolla tukevia rintaliivejä (JA uimapukuja !!) ! On ihan sama, mikä on utareittenne kuppikoko, liivin pitää tukea, jos ei halua elää 3/4 elämäänsä uunikintaiden kantotelineenä. Jos vahinko on päässyt jo tapahtumaan, niin tarvitaan hieman järeämpiä keinoja. Ei, ei R. Nordströmin luona asiointia vaan rintaliivejä 24/7. Siitä on apua, nimimerkillä kokemusta on. Iho kuroutuu kummasti kiinteämmäksi vielä vanhoilla päivilläkin, mutta niin kuin niin monessa muussakin asiassa, myös tässä ennaltaehkäisy on huomattavasti tehokkaampi keino kuin jälkiehkäisy. Eli jos haluatte, että napanne näkyy läpysköittenne takaa vielä 72-vuotiaanakin, niin käykää jossain asiantuntevassa liiviliikkeessä. Ja: ostakaa isompi kuppikoko, mutta pienentäkää ympärystä, sillä 90 % suomalaisista naisista käyttää ihan väärän kokoisia ja mallisia liivejä. Aamen.

No, sitten vertailevaan tutkimukseen.

Huomasin ihastuttavan asian. Enää ei naisten tarvitse tuskailla 'läskiensä' kanssa. Todellinen ongelma on miehillä. Jippijaijeiiiii !! Oikeasti. Eihän siellä mitään huippuvartaloita näkynyt. Varsinkin, kun oltiin suihkun puolella au naturel. Hoikimmassakin vartalossa, joka varmasti vaatteissa oli aivan moitteeton, oli kaikennäköistä pientä säädön paikkaa, kun oikein tarkalla seulalla haroi. Mutta sou not. Kaikenkaikkiaan kaikkine 'läskeineen' ja muine kauneusvirheineen naiset olivat alasti kauniita ja seksikkäitä. Uskomaton havainto. Jopa sellaiset melko 'runsaat' ja jopa 'tukevatkin' naiset olivat upean näköisiä. Muotoja oli, mutta ne olivat tasaisesti vähän joka paikassa. Ihan mahdottomat obeesit ovatkin sitten jotain muuta, mutta nyt puhun sellaisista rehevistä tai normaaleista naisista.

Oli siis tissiä ja persettä ja reittä. Kenellä enemmän, kenellä vähemmän. Yhdellä oli isot tissit ja vähän pienempi perse, toisella kolmio oli toisinpäin. Kolmannella oli sekä isot ryntäät että iso takamus. Eräs kaikkein seksikkäimmistä naisista oli iso, mittasi häntä mistä kohdasta ja millä asteikolla tahansa, mutta aivan uskomattoman upea ilmestys kauniisti hoidettuine kynsineen ja hiuksineen, itsevarma hymy huulillaan. OMG ! Jäin väkisinkin tuijottamaan häntä melko epäkohteliaasti, mutta silminnähden kateellisena.

Mutta entäs miehet. Olin tosi pettynyt tarjontaan. Joko he olivat säälittäviä nälkäkurkia ja kuikeloita tai sitten ihan vaan läskejä. Usein muuten laihalla miehellä oli pallomaha. Ei hartioita, ei rintalihaksia, ei käsivarsia, riukumaiset kananjalat, pieni perse ja pallomaha. Yököttävä yhdistelmä. (Nyt tuli tunne, että olen tästä kirjoittanut aikaisemminkin...) Tai sitten vain tosi iso maha, joka alkaa jo rintakehästä. Ei hitto. Ei ollut yhtään sellaista tasaisesti raskaampitekoista miestä. Kaikki olivat jotenkin hukkapaloista tehtyjä. Miehellä lihavuuskin asettuu useimmiten vain tuohon vyötärön kohdalle eikä se innosta ketään.

Nyt kaikki tietysti kuvittelevat, että tädin mielestä miehellä pitää olla lihaksikas yläosa ja pyykkilautavatsa yhdistettyinä pyöreään peppuun ja miehekkäisiin reisiin ja sääriin. No, ei... tai no, joo, mutta eihän sellaisia ole. Tai jos onkin, niin ovat sitten niin ihastuneita itseensä, ettei sitä kestä kukaan. Eikun oikeasti. Masua saa olla. Jalat ovat seksikkäät, kun ne eivät ole mitkään rimpulat. Käsivarsien ei tarvitse olla pelkää lihasta ja jännettä, mutta mielellään vähän paksummat kuin pulkannaru. Ja hartiat olisi myös kiva yllätys.

Miehillä on taipumus olla siis joko ihan laihoja tai sitten täysin epäsuhtaisia. Naisilla on useimmiten kurvia ja kaarta vähän joka puolella, jos on ylipäätään ollakseen. Kyllähän niitä luukelkkoja naisissakin on, mutta ehkä harvemmin kuitenkin. Tulin siis siihen lopputulemaan, että enemmän pitäisi miesten olla huolissaan omasta habituksestaan kuin naisten. Valitettavasti vain miesten itsekritiikki oman kehonsa suhteen on ihan *erseestä.

Selkeästi ylipainoinenkin mies kuvailee itseään urheilulliseksi tai vähintäänkin normaaliksi, kun taas normaalivartaloinen nainen puolestaan kuvailee itseään lihavaksi. Ehkä se ikivanha mielikuva menestyneestä miehestä asuu yhä suomalaisen miehen mielessä: lihavat miehet ovat päässeet pitkälle elämässään ja ovat siten 'kiinnostavampia' naisten mielestä, joten se on ihan sama, vaikka mies olisi minkälainen malka silmälle. Aina kuitenkin kelpaa. Tai sitten ei.

Sama juttu on tuolla 'viihteellä' ja siellä on sentään vaatteet, useimmilla, päällä eli arviointi perustuu pelkästään pärstään ja siinäkin miehet häviävät naisille ihan armotta. Ei mene hyvin miehillä tänä päivänä. Joko ovat liian penskan näköisiä tai sitten kulahtaneita elintasopönäköitä. Miehet hyppäävät yhden vaiheen yli kokonaan. Mutta se on valitettavan usein naisten vika.

Mies menee naimisiin penskana. Vaimo paapoo ja opettaa miehen laiskaksi lössykäksi, joka ei tietystikään voi olla näkymättä myös vyötärönympäryksessä. Siinä kun sitten karvoitus siirtyy päälaelta metrin alemmas, niin onkin valmiina kulahtanut äijä, jota ei kukaan muu jaksa katsoa toista kertaa kuin se oma vaimo. Jos sekään.

Tuossa 3-kympin tienoilla mies on varmasti ulkonäöllisesti parhaimmillaan, mutta siinä iässä suurin osa miehistä on enemmän tai vähemmän kiinteässä suhteessa teinirakkauteensa (teini = n.20-vuotias nuori), todennäköisesti vähintään yhden pienen lapsen isä ja hyvää vauhtia tulossa suurperheen pääksi (suurperhe = enemmän kuin 1,6 lasta). Eli teoriassa, ja useimmiten myös ihan käytännössäkin, he ovat pois markkinoilta. Ja kun he jälleen ovat noteerattavissa, niin peli on jo menetetty. Harmillista vähän kaikkien kannalta katsottuna, eikö totta ?

Mikä siis avuksi tädille ? Ainoa keino on nähtävästi saattaa kiusaukseen joku näistä vähemmän kiinteässä suhteessa olevista nuorista perheenisistä. Siinä on vain pari ikävää puolta: siinä saattaa saada kaulimesta ohimoon joltain vähemmän väsähtäneeltä mustasukkaiselta perheenäidiltä ja lisäksi siinä taitaa joutua paholaisen pannuun paistumaan tuonpuoleisessa elämässä.

Kerranhan sitä vain kuollaan, joten se kai on sama, lähteekö täältä kaulimella vaiko rintasyövällä, mutten jaksaisi kuitenkaan istua ikuisuutta Vihtahousun tiristettävänä.

Ei kommentteja: