torstai 20. elokuuta 2009

Nauru pidentää ikää

Ystävätär soitti. Pakollisten kuulumisten ja lähipiirijuorujen jälkeen päädyttiin nyt, kuten niin tuhannestikin siihen saamaan vanhaan ja kuluneeseen aiheeseen.

Hän ruoti omat ongelmansa ja minä kerroin viimeaikojen vitutukset. Sitten hän tokaisi: " On se vaan perkele ihan joka äijän kanssa sama. Mikä hitto siinä on, etteivät ne ymmärrä, että naiset näkevät niiden juttujen läpi ?!? Eikö ne nyt jo ole oppineet, etteivät naiset ole niin tyhmiä, mitä ne luulevat ? Ja ihan samanlaisia lieroja kaikki ! Olis edes jotain omaperäistä, mutta kun niillä on varmaan joku 'Kusetuksen ABC' -manuaali, jota lukevat porukalla !"

Repesin aivan totaalisesti ! Himppa tuli oivaan saumaan tuo lause. Naapurihuoneessa työkaveri hymähteli hirnumiselleni.

Helpotti suunnattomasti päästä kuulemaan 'toinenkin mielipide' asiasta ja saada vahvistusta sille, etten ole ylireagoinut minäkään. (Ja epäilijöille tiedoksi: osaan antaa harvinaisen objektiivisen kuvauksen tapahtumista ja niihin liittyneistä historiatiedoista.)

Päädyimme lopputulemaan, että miehellä on aivojen tilalla suuri autio tila, tyhjiö sellainen, ja sydämen paikalla n.300 grammaa kylmää terästä.

Ei kommentteja: